Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

Cu doar cinci zile în urmă, Vulpița a fost internată în spital pentru a da naștere celui de-al treilea copil. Veronica Stegaru a născut un băiețel perfect sănătos. După cum ne informează Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, prezentăm în exclusivitate detalii despre starea proaspetei mămici și despre fiul ei.

Bucurie imensă în familia Vulpiței! Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară, iar Spynews.ro vă aduce în exclusivitate detalii.

Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos, iar ea și bebelușul se simt bine. Veronica urmează să fie externată mâine.

Vulpița și Viorel Stegaru sunt foarte fericiți devenind părinți pentru a treia oară. Micuțul s-a născut cu succes, iar familia este în culmea fericirii.

Veronica mai are deja doi copii acasă și experiența nasterii a fost ușoară, la fel ca și cele două precedente. Cei doi soți încă nu au decis numele pentru bebeluș, dar acest lucru va fi stabilit în zilele următoare.

Vulpița și Viorel Stegaru sunt în căutarea nașilor pentru botezul celui de-al treilea copil. Potrivit tradiției din Vaslui, copilul va primi prenumele părintelui spiritual, așa cum s-a întâmplat și cu cei doi copii anteriori.