Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea “Românii au talent” 2017, mărturisiri dureroase despre părinții naturali. „Născând-o așa, au avut un șoc!”

„Au trecut 10 ani de când a murit mama ei” Lorelai Moșneguțu a venit pe lume fără mâini și a fost abandonată în spital de cea care i-a dat naştere. Destinul a făcut ca fata să fie salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care i-a devenit mamă adoptivă.

Viorica Pârvan a povestit că mama naturală a lui Lorelai a murit în 2013, dar tânăra a aflat târziu de deces.

“Cred că, să mă ierți, în sufletul ei, și-ar fi dorit să o cunoască pe mama ei. Au trecut 10 ani de când a murit mama ei. Știți că totul are o mare legătură? Chiar dacă ea nu acceptă acest lucru. Am aflat mai târziu. Nu i s-a spus ca să nu fie o traumă pentru ea. Asistenții nu i-au spus. I-a spus, culmea… cine, învățătoarea, era în clasa a IV-a, a V-a. A aflat la o lună sau două, după moartea ei. Știa toată lumea, numai noi nu. E un oraș mic, se cunosc toți…” – a mărturisit Viorica Pârvan.

Moderatorul podcastului a dorit să afle dacă părinții naturali ai tinerei au încercat vreodată să ia legătura cu ea. Lorelai a răspuns prompt că “nu, niciodată!”. Ea a precizat apoi că nu și-ar fi dorit să-i cunoască pentru că nu a dus lipsa unei familii. Lorelai Moșneguțu: „Nu le port pică. Nu îi judec!” “Nu am dus lipsa unei familii. Am avut-o pe mama (n.r. adoptivă), l-am avut pe fiul ei, pe care l-am considerat tatăl meu. Nu am simțit această lipsă pe care, poate, unii copii o simt, fiind în alt context și fără norocul meu, spre exemplu. Citeşte întreaga ştire: Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea “Românii au talent” 2017, mărturisiri dureroase despre părinții naturali. “Născând-o așa, au avut un șoc!”

Moderatorul podcastului a dorit să afle dacă părinții naturali ai tinerei au încercat vreodată să ia legătura cu ea. Lorelai a răspuns prompt că “nu, niciodată!”. Ea a precizat apoi că nu și-ar fi dorit să-i cunoască pentru că nu a dus lipsa unei familii.

Lorelai Moșneguțu: „Nu le port pică. Nu îi judec!” “Nu am dus lipsa unei familii. Am avut-o pe mama (n.r. adoptivă), l-am avut pe fiul ei, pe care l-am considerat tatăl meu. Nu am simțit această lipsă pe care, poate, unii copii o simt, fiind în alt context și fără norocul meu, spre exemplu. Citeşte întreaga ştire: Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea “Românii au talent” 2017, mărturisiri dureroase despre părinții naturali. “Născând-o așa, au avut un șoc!”

Se pare că părinții naturali au abandonat-o pe Lorelai din cauza condiției și problemelor de sănătate cu care s-a născut. Citeşte şi: O fostă campioană europeană la bârnă vine la Românii au talent: ”Viața mea a fost debusolantă” “Această mamă a ei și-a dorit foarte mult un copil. Și există anumite boli feminine din cauza cărora nu se poate ține sarcina. Mama ei a stat mai mult internată pe timpul sarcinii cu Lorelai. A fost un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că va fi întreagă. Ecografiile de atunci poate că nu erau destul de bune ca acum. Dânsa avea o situație materială foarte bună.
Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc. Și tatăl a avut un șoc. Mi-au spus asistenți de acolo. Șocul a fost de așa manieră încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei. Spunea că e coincidență de nume. Și de aceea a fost și de acord să ia acel pseudonim. Zic bine, draga mea? Îmi pare rău că te fac să suferi…” – a continuat Viorica Pârvan. Foto – FacebookUn caine se rataceste prin jungla. „Plimbandu-se el linistit vede un tigru indreptandu-se in goana spre el…”

Un caine se rataceste prin jungla.
Plimbandu-se el linistit vede un tigru indreptandu-se in goana spre el, cu intentia clara sa-l manance. Cainele se gandeste:

– Vere, am incurcat-o! Asta ma haleste!
Dar imediat vede niste oase pe jos.
Se aseaza pe burta si incepe sa roada oasele, cu spatele la tigru.
Chiar inainte ca tigrul sa sara, cainele exclama satisfacut, frecandu-se pe burta:

– Mmmm, delicios tigru! Oare or mai fi si altii p’aici?
Auzind, tigrul se opreste din salt si infricosat se prelinge pe langa copaci, luand distanta:
– A fost cat p’aci! Cainele aproape ca m-a dat gata!

O maimuta care a urmarit scena dintr-un copac, sperand sa se puna bine cu tigrul, fuge dupa acesta ca sa-i povesteasca inselatoria.
Cainele nostru o vede.

Maimuta il ajunge pe tigru, si-i spune pe fata toata tarasenia.
Tigrul, inecat de furie zice:
– Urca in spinarea mea si vei vedea ce ii voi face nemernicului de caine!
Acum cainele vede tigrul cu maimuta in carca si se gandeste
– Ei, cum o mai scot la capat de data asta?

Dar in loc sa fuga se intoarce cu spatele la atacatori prefacandu-se ca nu i-a vazut.
Si… cand acestia au fost destul de aproape zice:
– Unde oare e maimuta aia?! De juma de ora am trimis-o sa-mi aduca un tigru si nici acu nu s-a intors!!!
Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Un era tip la frizerie, si cum statea el acolo la tuns, a vazut in oglinda o gagica draguta care statea pe acolo. Se intoarce catre ea si-i spune:
– “Papusica, esti atat de draguta, nu vrei sa intalnim mai tarziu? Femeia:

-“Sunt maritata!”
-“Si ce daca?!” ii zice asta “spune-i sotului tau ca te duci la spital sa vizitezi o prietena..”
-“Spune-i tu” ii zice gagica “ el e cel care te rade in cap”.

**

In timpul unei petreceri in Tailanda a unei companii de success, ca sa mai dezmorteasca atmosfera, directorul a facut urmatoarea propunere: cine sare in raul plin de crocodili si iese teafar, primeste pe loc 5 mil. $. Cazul in care este mancat de crocodili, familia acestuia primeste 2 mil $.

Mult timp nu se hotara nimeni pana cand un barbat a sarit în apa.
Imediat crocodilii au tabarat peste el, l-au inconjurat, l-au hartuit… el a ripostat curajos, i-a batut, a fugit…si dupa o lupta crancena de 30 minute a reusit sa iasa din apa întreg.

Cand a ajuns pe mal, a întrebat nervos:
– Cine e dobitocul care m-a împins in apa?!
S-a dovedit a fi sotia acestuia!.
De atunci si zicala: În spatele unui barbat de succes sta mereu o femeie…

**

Un prieten căsătorit m-a întrebat:
– Cum se face că femeile țin minte data căsătoriei… și bărbații, nu?
– Ții minte cel mai mare pește pe care l-ai prins vreodată ??

– Cum să nu?! Desigur că țin minte! Așa ceva nu se uită niciodată!
– Vezi?! Dar peștele… nu mai ține minte!
Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare!