DANA BUDEANU ÎL CRITICA VEHEMENT PE DORIAN POPA, IN URMA PRINDERII ACESTUIA LA VOLAN SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR INTERZISE. “STAU TRANCHILIZAȚI, SE ASCUND DE VIAȚĂ ȘI…”

Dana Budeanu a dat o replică puternică în legătură cu situația în care Dorian Popa a fost depistat ca fiind sub influența drogurilor în timp ce conducea.

Ea a criticat aspru influencerii care pretind că ne învață cum să trăim, dar se pare că ei își duc viața într-o stare de letargie cauzată de substanțe.

Dorian Popa, cunoscutul influencer, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un Lamborghini, purtând doar chiloți. Acesta a fost supus unui test cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a indicat prezența cannabisului în organismul său.

În fața autorităților, Dorian Popa a încercat să se justifice spunând că se întorcea de la o petrecere la care nu a consumat nimic, ci doar a inhalat fumul din încăpere.

Această știre a stârnit o puternică reacție în lumea showbiz-ului românesc, și se pare că una dintre cele mai active figuri din media și-a exprimat opinia în mod subtil pe această temă.

Dana Budeanu a folosit platformele de socializare pentru a transmite două mesaje cu subînțeles, care par să se refere la Dorian Popa și la scandalul recent în care acesta este implicat.

În primul mesaj, ea a scris: “Toți cei care consumă droguri și rămân într-o stare de amorțeală, învățându-i pe alții cum să trăiască!”.

În al doilea mesaj, a întrebat: “Pentru cei care se droghează și rămân adormiți, de ce nu le recomandați substanțele consumate celor care vă urmăresc într-o stare de euforie?

Pentru voi, asta pare a fi soluția, nu muncă și efortul pe care îl încurajați pentru cei neinformați cu discursuri despre autosuficiență și muncă asiduă.” Dana Budeanu a transmis aceste mesaje pe platforma Instagram.

Cu toate că nu putem confirma cu certitudine că mesajele erau adresate în mod direct lui Dorian Popa, există o posibilitate deschisă, mai ales că influencerul a menționat în repetate rânduri în fața publicului că succesul său a fost rezultatul unui efort constant.

În plus, într-un episod al unui podcast, el a vehement subliniat importanța muncii asidue și a eforturilor pentru a atinge prosperitatea financiară. A declarat:

“Trebuie să munciți, fraților, dacă doriți să vă urmați visele. Nu este vorba de cât de mult muncesc eu. Nu! Dar muncă și efort sunt esențiale pentru a atinge obiectivele financiare, indiferent dacă vă doriți mașini de 200.000 de dolari sau orice altceva.

Fiecare reușită are un preț. Alegerea vă aparține în ceea ce privește cât de mult vreți să câștigați, dar fără muncă asiduă, nu veți reuși.” Acestea au fost cuvintele lui Dorian Popa în cadrul acelui podcast, cu ceva timp în urmă

De ce te plangi, bade Gheorghe? – Domnu’ doftor, ‘nainte, cand ma uitam la o muiere, gata eram. Amu, pot sa ma uit si-o saptamana… – Bade draga..

De ce te plangi, bade Gheorghe?

– Domnu’ doftor, ‘nainte, cand ma uitam la o muiere, gata eram. Amu, pot sa ma uit si-o saptamana…

– Bade draga, eu sunt doctor de ochi. Matale trebuie sa mergi la alt specialist.

– Ba! Eu crez ca la ochi ii baiu…

Profesorul intreaba clasa:

– Daca aveti un dolar si-i mai cereti unul tatalui, cati bani aveti?

Bula ridica mana, profesorul il lasa sa raspunda, iar acesta zice:

– Un dolar.

– Nu stii matematica, zice profesorul dezamagit.

– Nici d-voastra nu il stiti pe tata.

Citiți și:

Un copil plângea pe hol. Profesoara îl vede:

– Copile, de ce plângi?

– Un copil mi-a furat plăcinta!

– A fost cu intenție?

– Nu, cu brânză.

VERDICTUL ÎN URMA APELULUI DE LA TAS PRIVIND SIMONA HALEP A FOST FĂCUT PUBLIC. CÂND VA JUCA DIN NOU SPORTIVA

Simona Halep a luat decizia de a face apel la TAS după ce a fost suspendată pentru patru ani de către ITIA.

Ea a susținut că această suspendare este rezultatul unei contaminări cu substanțe interzise și a insistat asupra faptului că este complet nevinovată.

În urma apelului la TAS, verdictul pentru Simona Halep a fost publicat. Potrivit sursei americane, ITIA a prezentat dovezi consistente care susțin acuzațiile lor, în timp ce argumentele aduse de Simona Halep nu au reușit să convingă pe nimeni până în acest moment.

“Apărarea totală a Simonei Halep demonstrează că ea crede ferm în nevinovăția ei. În mod clar, situația rămâne foarte controversată: modificarea sancțiunii pare puțin probabilă, chiar dacă există prea multe neconcordanțe cu privire la întreaga situație.

Decizia instanței din septembrie 2023 a stabilit vinovăția Simonei Halep, condamnând-o la o interdicție de patru ani care se va încheia pe 7 octombrie 2026.

Jucătoarea de tenis română a negat imediat acuzațiile, declarându-se nevinovată și neștiind prezența substanței interzise în suplimentele luate”, a anunțat Tennis World USA și arată că verdictul rămâne același sau chiar s-ar putea sa devină mai drastic.

Alan Moore, un jurnalist de renume, a postat recent pe platforma Twitter că, în opinia sa, Simona Halep nu dispune de probe concrete care să susțină afirmația că ar fi fost contaminată cu roxadustat.

Din acest motiv, se pare că șansele ei de a evita o suspendare la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sunt limitate.

“Dacă suplimentele erau contaminate, decizia ar reflecta asta. Nu a existat nicio contaminare. Ceea ce se caută acum este o reducere a suspendării pentru dopaj.

Și, din nou, dacă se va dovedi că este vinovată, veți respinge în continuare constatările tribunalului. Dovezile nu arată că a fost un supliment contaminat. Dacă vrei să crezi că jucătorul tău preferat este mai presus de dopaj, ești liber să o faci.

Pentru că indiferent ce fapte sunt prezentate, nu le vei crede. Din nou, dovezile nu arată că a fost un supliment contaminat”, susține Alan Moore.

În prezent, în România, sportiva Simona Halep se confruntă cu restricții în ceea ce privește accesul la bazele sportive acreditate și utilizate de către profesioniștii din domeniul sportului.

În această situație, Halep este nevoită să-și desfășoare antrenamentele la baza sportivă Stejarii, care este proprietatea lui Ion Țiriac, întrucât nu îi este permis să utilizeze facilitățile de antrenament de la Izvorani sau cele ale Federației Române de

IERI M-AM DUS CU AMANTA LA UN HOTEL ȘI, LA INTRARE, VĂD PARCATĂ MAȘINA SOCRULUI MEU

Ieri m-am dus cu amanta la un hotel și, la intrare, văd parcată mașina socrului meu.

Mi-a sărit tot cheful și, bineînțeles, dacă mă vedea aveam probleme.

I-am explicat amantei că azi este imposibil și a plecat supărată. De nervi, i-am rupt ambele oglinzi și am plecat acasă.

A două zi m-am dus să-l văd și să râd de el că nu mai are oglinzi la mașină. Era foarte supărat și îl întreb :
– Ce-i cu ține, te văd parcă supărat ?

– Cum dracu` să nu fiu, ieri i-am împrumutat mașina lu` nevastă-ta și mi-a adus-o înapoi fără oglinzi

O blondă îl întâlneşte pe Ali în faţa unui magazin. Ali ţinea o
maimuţă în braţe şi i-o dă blondei, rugând-o:
– Asta e o Rhesus Balubadaris şi este foarte rară, ai grijă de ea
până ies din magazin, te rog!

Blonda ia maimuţa în braţe şi aşteaptă. O altă blondă vine, se uită
la maimuţă şi o întreabă pe blonda cu maimuţa:

– Auzi, fată, ce e asta?
– Un Rhesus Balubadaris.
– Păi… şi de la cine îl ai?
– De la Ali.
– Păi, dragă, nu puteai şi tu să faci un chiuretaj?!

AI CUMVA IDEEA DE A PLECA DIN ȚARĂ PENTRU A CÂȘTIGA SUFICIENT PENTRU A-ȚI PERMITE O MAȘINĂ MAI BUNĂ ȘI SĂ REVII ULTERIOR?

Te-ai gândit să pleci din țară pentru a obține resurse și să te întorci când vei avea posibilitatea. Așa că ai luat această decizie și ai reușit să găsești un loc de muncă în străinătate, adunând treptat bani.

Dar a trecut un an și nu i-ai mai văzut pe cei dragi. Te-ai hotărât să îi aduci aici, să nu fiți separați până ce vei strânge suma propusă.

Îi aduci pe cei dragi, îi înregistrezi la școală și îi vezi adaptându-se cu ușurință. Încep să adopte obiceiurile locale, iar copilul nu mai dorește ciorbă, preferând mâncarea servită la școală.

Când cineva din familie se îmbolnăvește, ajungi rapid la un spital care oferă îngrijire excelentă. Și pentru educația copilului nu îți faci griji, deoarece sistemul de învățământ este eficient.

În timp, te obișnuiești cu noul mod de viață. Însă după câțiva ani, simți că o vacanță ar fi binevenită și decizi să îți vizitezi familia. Îți iei familia, te urci în mașina ta cu numere de înmatriculare străine și plecați către părinți, pe care îi simți din ce în ce mai dorințați.

Intri în țară și te loveste o undă de familiaritate, dar și de neajutorare, cu drumurile prost întreținute, cu vameșul neprietenos și cu cerșetorii care se apropie. Ignori aceste obstacole, pentru că știi că ești acasă.

Apoi, faci sute de kilometri pentru a ajunge la părinți, dar observi că familia ta nu simte la fel.

Copilul se plictisește, soția este neliniștită și toți întreabă când veți pleca. Observi că oamenii nu sunt la fel de prietenoși ca în străinătate, ceea ce îți dă de gândit.

Te întorci acasă și începi să povestești despre experiența ta colegilor. Seara, încerci să convingi soția de beneficiile unui credit pentru a-ți construi o casă aici.

După un timp, obții cheile pentru o casă nouă, achitată în rate pe toată viața ta. Începi să vizitezi România din ce în ce mai rar și, după înmormântarea părinților, te gândești că nu mai ai motive să revii aici.

Acum ești bătrân, un imigrant cu copii cetățeni străini, iar sufletul tău este legat de casa în care te-ai născut. Cu excepția pașaportului tău românesc, nu mai ai multe legături cu țara ta de origine.

Copiii tăi au pasapoarte străine și, cu toate acestea, vorbesc limba română și își cunosc rădăcinile.

Câteodată, ochii ți se umezesc gândindu-te la copilăria ta, la părinții tăi și la locurile în care ai crescut.

Cu toate acestea, viața a avut un curs pe care l-ai ales și trăiești așa cum ți-ai dorit.

Astrologul Camelia Pătrășcanu prezice schimbări semnificative pentru fiecare zodie.Camelia Pătrășcanu, horoscop până la sfârșitul anului 2023.Astrologul anunță ce prezic astrele pentru fiecare zodie. Aspectele planetare sunt majore și vor aduce schimbări mari.

Berbec:
Berbecii vor fi plini de energie și încredere în forțele proprii. Vor avea oportunități în carieră, relații bune și curajul de a-și exprima talentele. Pot obține succes financiar și să-și atingă obiectivele.

Taur:
Perioada este delicată pentru Tauri, dar aceasta este o perioadă pentru planificare și eliminarea obstacolelor. Vor rezolva chestiuni administrative și se vor bucura de încredere și relații profesionale solide.

Gemeni:
Gemenii ar trebui să fie precauți când călătoresc și să acorde mai multă atenție odihnei. Pot realiza lucruri remarcabile, dar ar trebui să-și canalizeze energia spre activități recreative.

Rac:
Racii au oportunități în carieră și pot avansa în ierarhie. Unii vor lua decizii importante, inclusiv cele legate de relații. În a doua jumătate a anului, pot primi vești semnificative din partea apropiaților.

Leu:
Pentru Lei, deschidere către străinătate, oportunități de învățare și posibilitatea de a-și urma pasiunile. Mulți Leu ar putea decide să înceapă ceva pe cont propriu pentru a obține libertate de gândire și decizie.

Fecioară:
Fecioarele vor impresiona cu idei îndrăznețe la locul de muncă și pot obține recunoaștere și promovare. Vor avea succes în relații și pot lega prietenii care să-i ajute, inclusiv financiar.

Balanță:
Balanța dorește mai multă vizibilitate și este dornică de socializare. Vor lupta pentru a corecta lucrurile și pentru a avea succes administrativ. Vor experimenta o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental.

Scorpion:
Scorpionii vor depune mult efort în proiecte noi și vor deveni cunoscuți pentru munca lor. Vor avea înțelegere excelentă cu colaboratorii și vor impune ritmul în proiecte.

Săgetător:
Săgetătorii au entuziasm și planuri noi. Vor depinde de munca lor pentru venituri și vor avea de gestionat acte și autorizații. Lunile acestea vor aduce focus pe imaginea publică și relații.

Capricorn:
Capricornii se concentrează pe familie și casă în ultima parte a anului. Vor avea discuții importante pentru consolidarea relațiilor. Începând cu noiembrie, trebuie să fie atenți la sănătate și să acorde mai multă atenție vieții de acasă.

Vărsător:
Vărsătorii încep cu multă studiere și planificare. Vor avea grijă de casă și familie și vor trebui să fie atenți la lăcomie. Lunile de final de an se vor concentra pe imaginea publică și relații.

Pești:
Peștii au perspective financiare bune și pot câștiga mult, dar și cheltui mult. Vor trece printr-o perioadă de clarificare personală și vor deveni mai maturi și mai punctuali. Vor avea ocazia să-și arate capacitățile și să surprindă pe cei din jur.

Camelia Pătrășcanu, horoscop până la sfârșitul anului 2023. Nativii care au parte de schimbări majore si incep o nouă viață

Astrologul Camelia Pătrășcanu prezice schimbări semnificative pentru fiecare zodie.
Camelia Pătrășcanu, horoscop până la sfârșitul anului 2023.
Astrologul anunță ce prezic astrele pentru fiecare zodie. Aspectele planetare sunt majore și vor aduce schimbări mari.

Berbec:
Berbecii vor fi plini de energie și încredere în forțele proprii. Vor avea oportunități în carieră, relații bune și curajul de a-și exprima talentele. Pot obține succes financiar și să-și atingă obiectivele.

Taur:
Perioada este delicată pentru Tauri, dar aceasta este o perioadă pentru planificare și eliminarea obstacolelor. Vor rezolva chestiuni administrative și se vor bucura de încredere și relații profesionale solide.

Gemeni:
Gemenii ar trebui să fie precauți când călătoresc și să acorde mai multă atenție odihnei. Pot realiza lucruri remarcabile, dar ar trebui să-și canalizeze energia spre activități recreative.

Rac:
Racii au oportunități în carieră și pot avansa în ierarhie. Unii vor lua decizii importante, inclusiv cele legate de relații. În a doua jumătate a anului, pot primi vești semnificative din partea apropiaților.

Leu:
Pentru Lei, deschidere către străinătate, oportunități de învățare și posibilitatea de a-și urma pasiunile. Mulți Leu ar putea decide să înceapă ceva pe cont propriu pentru a obține libertate de gândire și decizie.

Fecioară:
Fecioarele vor impresiona cu idei îndrăznețe la locul de muncă și pot obține recunoaștere și promovare. Vor avea succes în relații și pot lega prietenii care să-i ajute, inclusiv financiar.

Balanță:
Balanța dorește mai multă vizibilitate și este dornică de socializare. Vor lupta pentru a corecta lucrurile și pentru a avea succes administrativ. Vor experimenta o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental.

Scorpion:
Scorpionii vor depune mult efort în proiecte noi și vor deveni cunoscuți pentru munca lor. Vor avea înțelegere excelentă cu colaboratorii și vor impune ritmul în proiecte.

Săgetător:
Săgetătorii au entuziasm și planuri noi. Vor depinde de munca lor pentru venituri și vor avea de gestionat acte și autorizații. Lunile acestea vor aduce focus pe imaginea publică și relații.

Capricorn:
Capricornii se concentrează pe familie și casă în ultima parte a anului. Vor avea discuții importante pentru consolidarea relațiilor. Începând cu noiembrie, trebuie să fie atenți la sănătate și să acorde mai multă atenție vieții de acasă.

Vărsător:
Vărsătorii încep cu multă studiere și planificare. Vor avea grijă de casă și familie și vor trebui să fie atenți la lăcomie. Lunile de final de an se vor concentra pe imaginea publică și relații.

Pești:
Peștii au perspective financiare bune și pot câștiga mult, dar și cheltui mult. Vor trece printr-o perioadă de clarificare personală și vor deveni mai maturi și mai punctuali. Vor avea ocazia să-și arate capacitățile și să surprindă pe cei din jur.

Si-a lasat amanta gravida si a platit-o sa dispara. Amanta era o italianca frumoasa si a lasat-o gravida din greseala. I-a cerut doar sa-i trimita o vedere cand se naste copilul. Peste 9 luni a primit acest mesaj si a lesinat

El avea o căsnicie fericită, cel puțin așa părea din afară. Din păcate, el nu mai era așa fericit, deși își iubea soția, dar avea nevoie de un pic de pasiune în viața lui, un pic de piper, să se simtă iar apreciat. Considera că soția lui se ocupă mai mult de cei doi fii și pe el îl ignoră.

Așa că a întâlnit-o pe ea, o italiancă focoasă. S-a ciocnit de ea în timp ce era în supermarket trimis de soție să ia ulei și zahăr. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima.

Era frumoasă, tânără și interesată de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasă, o scotea în oraș pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pamperși și colici câteva ore pe zi.

Soția lui bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și chiar era dispusă să-l ierte dacă era adevărat, dar nu avea nicio dovadă că el a fost infidel.

Într-o zi, Giovanna i-a trimis un sms, trebuia să vorbească urgent! El a venit la întâlnire, ca de obicei cu zâmbetul de buze. N-a durat prea mult. Giovanna i-a spus că a rămas gravidă.

A căzut cerul pe el, se simțea încolțit și nu găsea cale de scăpare. Ceva sau cineva i-a luminat mintea. O s-o plătească pe Giovanna să plece din țară, să se ducă la părinții ei din Sicilia. Da, o să scape de ea.

El avea o sumă de bani importantă ascunsă de soția sa pe care i-a oferit-o Giovannei. Ea a acceptat suma mare de bani și a plecat în Italia. El a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii.”
Soțul a leșinat.

Ajutor încălzire 2023-2024! Cine sunt românii care pot beneficia de aceste vouchere

Românii vulnerabil vor putea trece cu bine peste această iarnă.
Statul acordă ajutorul pentru încălzire în perioada 1 noiembrie 2023- 31 martie 2024. Românii vor putea beneficia de ajutor pentru încălzire

Acest ajutor pentru încălzire se va acorda în perioada 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024, iar suplimentul pentru energie se va acorda în perioada 1 noiembrie 2023 – 31 octombrie 2024.

Ajutorul pentru încălzire este acordat persoanelor care au un venit mediu net lunar de până la 1386 lei/persoană, în cazul familiilor, și de până la 2053 lei/persoană, în cazul persoanelor singure.

Pentru a putea beneficia de acest ajutor pentru încălzire trebuie să depui o cerere și o declarație pe propria răspundere care să conțină date privind componenta familiei, ce venituri lunare aveți, acestea nu trebuie sa depășească 1386 lei/persoană, în cazul familiilor, și de până la 2053 lei/persoană, în cazul persoanelor singure, dar și date despre sistemul de încălzire utilizat în locuință.

Cererile pot fi depuse la primărie în oricare lună din sezonul rece, dar doar până pe data de 20.
Ce sumă primești pentru ajutorul de încălzire
90% pentru cei care au un venit lunar între 200-320 de lei80% pentru cei care au un venit lunar de 320-440 de lei pe luna70% pentru cei cu venituri între 440,1 – 560 lei60% pentru cei cu venituri între 560-680 de lei50% pentru cei cu venituri între 680-920 de lei40% pentru cei cu venituri între 920- 1 040 de lei30% pentru cei cu venituri între 1 040- 1160 lei20% pentru cei cu venituri între 1160- 1280 de lei10% pentru cei cu venituri între 1280- 1.386 lei/ membru de familie sau 2.053 de lei pentru persoana singura.

Ajutor pentru românii cu pensii mai mici de 2000 de lei. Când vor intra banii pe card?
Cei ce se încălzesc cu gaze vor primi suma de 250 de lei pe lună, 320 de lei pe lună pentru lemne, peleți sau combustibili petrolieri, iar cei ce se încălzesc cu ajutorului curentului electric vor primi suma de 500 de lei.

Simona Gherghe a dezvăluit cum a rămas însărcinată la 41 de ani

Simona Gherghe, o mămică fericită

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la vârsta de 41 de ani și a adus pe lume un băiețel, Vlad. Împreună cu soțul ei, Răzvan Sava, Simona are acum familia la care a visat dintotdeauna și îi este foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru asta.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct a povestit pentru prima dată despre faptul că a rămas însărcinată pe cale naturală, deși mulți crezuseră că a apelat la fertilizare in vitro. Simona a spus că a avut noroc să rămână însărcinată, fără a fi nevoie de intervenții medicale.

Depășirea dificultăților

Deși Simona și Răzvan sunt foarte fericiți cu cei doi copii ai lor, Ana Georgia și Vlad, acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Simona a mărturisit că tuturor le-a fost greu să se obișnuiască cu venirea pe lume a micuțului și că Ana a avut cea mai mare dificultate.

Cu toate că o pregătise pe Ana pentru venirea fratelui ei, tot a fost foarte greu pentru ea să se obișnuiască cu acest lucru. Simona a spus că cheia a fost răbdarea și că, cu timpul, cei doi copii s-au obișnuit unul cu altul și s-au împrietenit.

Simona a descris această perioadă ca fiind una deosebit de sensibilă și emoționantă, dar că, în cele din urmă, a meritat tot efortul depus pentru a-i vedea pe cei doi copii apropiindu-se și jucându-se împreună.

În concluzie, Simona Gherghe este o mămică fericită și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru familia minunată pe care o are acum. Deși a trecut prin momente dificile, a reușit să depășească aceste probleme prin răbdare și dragoste. Simona este un exemplu pentru toate femeile care vor să își îndeplinească visul de a fi mame și pentru cărora cuvintele sale pot reprezenta o sursă de inspirație și încurajare.