Topul celor mai inteligente zodii. Abilitățile unice ale fiecărui semn zodiacal

Atunci când ne gândim la inteligență, mintea noastră se îndreaptă adesea către genii celebri precum Albert Einstein, Marie Curie și Stephen Hawking. Potrivit astrologilor, nativii pot fi clasificați în funcţie de inteligenta practică, analitică dar şi emoțională.

Astfel potrivit astrologilor cele mai inteligente zodii sunt:

Vărsătorul – Aproape în unanimitate, astrologii consideră că Vărsătorul este unul dintre cele mai inteligente zodii. Persoanele care aparțin acestui semn zodiacal au un intelect aparte, natural. Dincolo cunoștințele generale ei sunt cunoscuți pentru abilitățile lor analitice și talentul de a vedea lucruri pe care alții tind să le rateze.

Fecioara – Fecioara este un semn muncitor, de încredere și predispus la perfecționism. Guvernată de Mercur, planeta comunicării și a gândirii, Fecioarele excelează în înțelegerea noțiunilor academice și în oferirea de sfaturi practice. Inteligența lor pragmatică le face să fie apreciate în diverse domenii.

Scorpionul – Intens și pasional acest nativ este un expert în citirea oamenilor și a desluși mistere. Lor le place să adâncească un concept și nu sunt gata să accepte o explicație decât dacă sunt convinși de aceasta. Au o curiozitate intelectuală naturală, dorind să știe totul despre orice îi interesează. Trăiesc intens, iar atunci când pun pasiune într-un lucru, merg până la capăt. Pot avea rolul de lideri și șefi în orice domeniu, capacitatea de a conduce este naturală.

Gemeni – se evidențiază prin capacitatea lor de a reține rapid informații noi și de a le aplica în diverse contexte. Acești nativi sunt adaptați și versatili, excelând în comunicare și având un simț acut al conștientizării în ceea ce privește mediul înconjurător.

Rac – este, de asemenea, un semn inteligent, dar este preocupat mai mult de categoria inteligenței emoționale. Ei au o empatie naturală și dau dovadă de o înțelegere excelentă când vine vorba de a-i asculta şi sfătui pe cei din jur. La fel ca majoritatea semnelor de apă, intuiția le este la îndemână. Sunt prieteni foarte buni și înțelepți, mai ales în vremuri dificile.

Pești – Aceşti nativi prezintă forme complexe de inteligentă deoarece absorb cele mai bune trăsături ale tuturor celorlalte semne, fiind ultimul semn zodiacal din Horoscop. Au inteligență nativă, precum și abilitatea de a-şi oferi o perspectivă generală care, cu siguranță, îi poate ajuta să meargă departe. Peștii sunt creativi și deștepți, dar au și tendința de a se pierde în visele lor de zi cu zi. Dacă rămân cu picioarele pe pământ, cerul este limita pentru ei.

5 MIL. € PENTRU DAN NEGRU, BENDEAC ȘI CELEBRII BUCĂTARI! ȘEDINȚĂ FULGER, ANTENA 1 ÎȘI VREA VEDETELE ÎNAPOI

BOMBĂ la Antena 1! Șefii își vor vedetele înapoi! Și ce vedete!! Totul s-ar fi declanșat după prima emisiune Chefi la Cuțite, din sezonul 13, a cărei cifre de audiență au fost chiar sub filmul Ninja Warriors, de pe PRO TV. Așa că s-a pus repede de o ședință, în care s-a ”aruncat” și bugetul pentru ”repatrierea” numelor grele care au părăsit trustul Intact. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Buget de cinci milioane de euro ar pune la bătaie Antena 1 pentru ca vedetele grele ale trustului care s-au ”tirat” să fie aduse înapoi! Și este vorba de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite, Dan Negru, nimeni altul decât cel porelit Regele audiențelor, și Mihai Bendeac, fostul numărul unu de la iUmor.

Antena pune cinci milioane de euro la bătaie să-i ”repatrieze” vedetele
Cu uriașa sumă, Antena 1 ar acoperi și clauze de reziliere, și salariile celor pe care acum a pus ochii, dar pe care i-a avut în curtea ei. O sursă CANCAN.RO ne-a dezvăluit starea de spirit din cadrul postului de televiziune rival PRO TV-ului. ”Antena nu mai are un format de vârf, așa cum are PRO TV, că între posturile astea e marea bătălie. Au avut trei formate mari, Chefi la Cuțite, iUmor și Revelionul cu Dan Negru, dar s-au dus. Au rămas cu Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e de înțeles să fie agitație acolo. Mai ales după eșecul cu bucătarii, cu sezonul 13”, a spus sursa.

Care a adăugat că ”sunt costuri mari să-i aduci pe ăstia, pe Dan Negru, de exemplu, care e bine prins la Kanal D, sunt bani de publicitate care au intrat, nu-i chiar așa de simplu, financiar vorbesc. Sunt multe aspecte.”

Cum au plecat vedetele pe care Antena le vrea înapoi
Primul care a părăsit Antena, fără tam-tam, însă, a fost Dan Negru în urmă cu aproape doi ani. Atunci, prezentatorul a îmbrățișat o altă nișă, pe aceea de cultură generală. A semnat cu Kanal D, unde realizează emisiunile ”Jocul cuvintelor”, Tu urmezi” și ”The Floor”.

Mihai Bendeac părăsea și el Antena, cu scandal însă, după un conflict mai vechi, care a izbucnit, la un moment dat. Antena Group l-a dat pe actor în judecată.

Ultimii care au părăsit corabia, tot cu scandal, unul imens chiar, au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei nu au mai vrut să intre la filmările noului sezon și au demisionat. Au fost dați și ei în judecată

Vă Mai Aduceți Aminte De Ea? A Părăsit România Imediat După Revoluție Și Așa Arată Astăzi

Eva Kiss, o figură emblematică a muzicii românești din anii ’80, rămâne vie în memoria colectivă a fanilor săi chiar și după peste trei decenii de la momentul ei de glorie cu melodia “Puterea dragostei” (E scris în stele). Deși artista a ales să părăsească România definitiv la scurt timp după acele momente, vocea sa caldă și vibranta a continuat să răsune peste timp, încălzind inimile celor care își amintesc de ea cu drag și emoție.

În anul 1990, Eva Kiss a decis să își înceapă o nouă viață în Danemarca, acolo unde îl aștepta soțul ei, Radu Constantin, fostul basist al orchestrei Romanticii, care deja se stabilise la Copenhaga. Cu durere în suflet pentru țara pe care o lăsa în urmă, Eva Kiss și-a făcut bagajele, luându-și fetițele, și a pornit într-o nouă aventură pentru a-și încânta publicul cu talentul ei vocal. Mai târziu, a mărturisit că s-a confruntat cu dificultăți în a se adapta și că limba daneză părea o provocare imensă pentru ea, dar a reușit în timp să se integreze.

La vârsta de 65 de ani, Eva Kiss, care a fost căsătorită de două ori, a devenit mamă a doi copii din primul său mariaj: o fiică în vârstă de 46 de ani și un fiu de 38 de ani. Cu Radu Constantin, alături de care este de 34 de ani, mai are o fiică în vârstă de 30 de ani.

Cu aceeași pasiune și emoție, Eva Kiss continuă să își încânte publicul prin cântec: “Continui să cânt, acompaniată de soțul meu, iar repertoriul nostru cuprinde peste 700 de cântece. De două ori, în 1997 și în 2004, am avut onoarea să cânt chiar în fața Majestății Sale, Regina Danemarcei”, a dezvăluit artista acum ceva timp.

În prezent, artistul iubit din Generația de Aur a muzicii românești și soțul ei administrează împreună un studio de înregistrări și au lansat până acum 3 CD-uri care au avut un mare succes și au fost bine vândute în Danemarca.

Chiar dacă trecerea timpului a lăsat urme asupra frumuseții artistei și trăsăturile ei s-au maturizat inevitabil, Eva Kiss păstrează în privirea sa o licărire din seninătatea de altădată, iar când urcă pe scenă, zâmbetul îi readuce aminte de amprenta ei de odinioară.

Anunțul făcut de Horia Brenciu după 14 ani de relație cu Alice Dumitrescu, a dorit să se afle direct de la el: “Sunt…”

Îndrăgitul artist Horia Brenciu a ales să dezvăluie câteva aspecte din viața personală, oferind publicului o perspectivă mai intimă asupra relației sale cu soția sa, Alice Dumitrescu. Cei doi au sărbătorit recent 14 ani de relație, o uniune care s-a solidificat în 2014, atunci când și-au unit destinele în căsătorie. Împreună, Horia și Alice au format o familie numerosă, având patru copii, dintre care trei sunt din căsătoriile anterioare ale soției artistului.

Despre soția sa, Alice, Horia Brenciu a împărtășit puține detalii, evidențiind discreția și intimitatea pe care o păstrează în ceea ce privește viața lor de familie. În ciuda faimei și popularității sale, Alice Dumitrescu a rămas în mare parte în afara luminii reflectoarelor, iar Horia își respectă cu strictețe această sferă privată.

Cu toate acestea, în rarele ocazii în care vorbește despre partenera sa de viață, Horia Brenciu o descrie cu admirație și afecțiune. Artistul recunoaște că căsnicia lor este una dintre sursele principale ale fericirii sale și că încă mai există multe aspecte de descoperit și de apreciat unul la celălalt. Admirând-o pentru viața și realizările sale, precum și pentru modul în care își gestionează responsabilitățile de mamă a celor patru copii, Horia subliniază rolul esențial pe care-l are Alice în viața sa.

Horia mai dezvăluie că Alice a fost producătoarea sa timp de mulți ani, iar acum își asumă rolul de șefă, ocupându-se de conducerea Ademeniei de Arte „Horia Brenciu”. Această dinamică profesională și personală demonstrează legătura puternică și colaborarea strânsă dintre cei doi soți, care își împărtășesc nu doar viața personală, ci și cariera și pasiunile artistice.

În contextul pandemiei, Horia Brenciu subliniază faptul că timpul petrecut în izolare i-a oferit oportunitatea de a fi mai aproape de copiii săi, transformând această perioadă într-o experiență plină de activități și conexiune familială. Ei au găsit modalități creative de a petrece timpul împreună, desfășurând diverse activități precum jocuri, gătit, lectură și chiar teatru de păpuși.

Astfel, pentru Horia și familia sa, perioada de carantină nu a fost doar un moment de izolare și restricție, ci mai degrabă o ocazie de a se bucura de compania reciprocă și de a întări legăturile familiale. Prin aceste dezvăluiri, Horia Brenciu aduce în prim-plan nu doar relația sa cu soția, ci și modul în care valorizează timpul petrecut alături de cei dragi în ciuda provocărilor și obstacolelor.

La vârsta de 60 de ani, Carmen Tănase a vândut tot ce avea și s-a mutat din București. Motivul care a determinat-o .

Actrița Carmen Tănase a surprins pe mulți dintre fanii săi prin decizia radicală de a părăsi Bucureștiul, orașul pe care l-a numit acasă timp de aproape două decenii. Această schimbare vine într-un moment în care artista se pregătește să revină pe scenă, după o lungă perioadă de pauză cauzată de pandemia de coronavirus.

Deși trăiește în Capitală de la vârsta de 18 ani, Carmen Tănase a decis că este timpul să înceapă o nouă etapă în viața sa, una marcată de ruralitate și conexiune cu natura. Anunțul său despre mutare a stârnit interesul și curiozitatea publicului, care a fost obișnuit să o vadă pe actriță în lumina reflectoarelor, pe scenele teatrale sau în producțiile cinematografice și de televiziune.

În cadrul unei emisiuni televizate, Carmen a împărtășit că se pregătește să revină pe scenă cu spectacolul “Totul se transformă”, după o perioadă de pauză impusă de restricțiile legate de pandemie. Această revenire marchează un moment important în cariera sa artistică și este însoțită de emoții puternice, generate de reintegrarea în lumea teatrală.

Pe lângă pasiunea pentru artă, Carmen Tănase a dezvăluit că va îmbrățișa și agricultura în noua sa locație de rezidență. Decizia de a se muta într-un mediu rural vine ca o schimbare radicală, în contrast cu agitația și aglomerația orașului. Artista se arată entuziasmată de ideea de a se bucura de aer curat, de natură și de ritmul mai lent al vieții de la țară.

Cu entuziasmul caracteristic, Carmen descrie planurile sale pentru activități agricole, inclusiv plantarea de legume și întreținerea unui mic solar. Această pasiune pentru agricultură reflectă dorința sa de a se conecta cu pământul și de a-și împlini un vis de mult timp amânat.

Totodată, Carmen Tănase nu a ezitat să își exprime opiniile și gândurile despre situația actuală generată de pandemia de COVID-19. Ea consideră că apariția virusului este mai mult decât un experiment, ci un plan bine pus la punct, cu implicații profunde asupra societății. În ciuda îngrijorărilor sale, artista refuză să fie dominată de frică și se concentrează pe protejarea echilibrului său emoțional și pe găsirea unor soluții pentru a face față noilor provocări.

Astfel, mutarea în mediul rural și implicarea în activități agricole reprezintă pentru Carmen Tănase nu doar o schimbare de locație, ci și o căutare a echilibrului și a unui stil de viață mai autentic și mai apropiat de natură. Această decizie radicală îi oferă oportunitatea de a-și urma pasiunea pentru agricultură și de a se reconecta cu rădăcinile sale în mijlocul naturii.

Astrolog Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre soarta si destinul tau

Luna in care s-a nascut fiecare dintre noi influenteaza destinul nostru. Mariana Cojocaru vorbeste pentru fiecare zodie.

Luna ianuarie vine cu inghetul si cu capacitatea de purificare a ceea ce reprezinta natura, latura umana. Numarul norocos este 1, iar oamenii care sunt nascuti in aceasta luna pot deveni buni lideri.

Luna februarie aduce reforma , care este specifica zodiei varsatorilor dar si primei decade a pestilor, totul renaste. Esti o persoana care pune mare accent pe relatii, in special cele de cuplu.

Luna martie vine cu decanul doi si 3 din zodia pestilor si primul din berbec, acolo e gingasia, izvoarele datatatoare de viata. Ai o personalitate atractiva care magnetizeaza pe toti in jur. Iubesti pacea.

Aprilie vine cu doi decani care apartin berbecului si al treilea in taur. Combinatia pentru aprilie e extraordinara, intre forta, iubire si statornicie. Esti o persoana nascuta sub semnul succesului si reusitei.

Luna mai vine cu numarul norocos 5. Esti o persoana care pune mare pret pe relatia cu prietenii iar energia ta debordanta te duce mereu in situatii de socializare, unde iti place sa te afli in centrul atentiei. Nu renunti usor la ceea ce iti propui.

Luna iunie este denumita luna macilor, deja au aparut macii , decanul 2 si 3 vine cu partea asta care tine de Mercur si gemenii indica faptul ca cuvantul de ordine e cel dat de luna, luna care guverneaza racul , cel de-al treilea decan, acolo e sensibilitatea, empatia si familia . Esti o persoana foarte romantica si sensibila.

Luna iulie este o combinatie intre decanul 2 si 3 din rac unde guvernatoare este luna si decanul intai din leu unde decan e soarele. Oamenii nascuti in luna iulie sunt in general mai optimisti, iar vibratia lor este una solara.

Luna august cuprinde doi decani, din leu si elementele de baza sunt specifice zodiei leului, caracterul, mandria, dreptatea, tot in august este si primul decan din fecioara. .
Ai o personalitate puternica si bine definita care impune respect si apreciere. Lucrurile care tin de elemente puternice si profund critice nu fac decat sa dea o structura a lunii august in care perfectionismul sa fie dominant.

Luna septembrie vine cu elemente specifice inceputului de toamna. Cei care se nasc intr-o astfel de luna au o structura cu totul aparte, sunt de o curatenie si puritate rar intalnita, iar ultimele 10 zile din septembrie apartin balantei unde guverneaza Venus, romantismul, belsugul.

Luna octombrie unde avem decanul intai din scorpion. Luna cu vibratie numerologica 10, va fi cea mai importanta luna din acest an, deci sa tinem cont de aceste elemente si semne care vin, se anunta schimbari la care nu ne asteptam. Ai mult potential in viata ta si de asemenea stii sa folosesti acest potential, atingand succesul si implinirea in plan profesional si familial.

Luna noiembrie vine cu un numar maestru, in care lucrurile vin sa confirme cat de importanti sunt cei care ne guverneaza destinele. Esti o persoana cu multe idei si mult curaj, care munceste din greu pentru a-si duce la indeplinire telurile.

Luna decembrie este luna nasterii mantuitorului. Lucrurile deja sunt menite sa fie cu totul altfel, predomina credinta, lumina.

Un inginer traversa un drum cand broasca din basme ii atrage atentia si ii spune:

Un inginer traversa un drum cand broasca din basme ii atrage atentia si ii spune:

– Daca ma saruti voi deveni o printesa frumoasa. Inginerul ia broasca de pe drum si o baga in buzunar. Broasca a repetat mai tare:

– Auzi, daca ma saruti, voi ramane cu tine toata saptamana.
Inginerul a scos-o din buzunar, i-a zambit si a varat-o inapoi. Atunci
broasca a strigat:

– Fii atent domnule, daca ma saruti, voi deveni o printesa frumoasa, voi ramane toata saptamana cu tine si voi face ORICE vrei.
Inginerul o scoate din buzunar, ii zambeste si o pune inapoi. Broasca disperata devine isterica:

– Mai, ce-i cu tine. N-auzi ca-s o printesa frumoasa si ca voi face dragoste cu tine o saptamana?! Care-i baiul? De ce nu ma saruti odata naibii?!
Inginerul ii raspunde:

– Auzi, ba, eu sunt inginer. N-am timp de muieri, dar sa dai de o broasca vorbitoare.. asta chiar e interesant!!

**

O Blonda viziteaza o expozitie de masini

Se apropie de una decapotabila , o admira , si nu rezista sa nu puna mina pe scaune sa vada cit sint de moi ,dar aplecandu-se scapa un pirtz , rusinata se uita in jur si vede un tip cu ecuson in piept se apropie ,

Blonda ca sa para mai interesanta il intreaba : Domnule putetzi sa-mi spunetzi cit costa masina ????

La care tipul : Auzi ,,, cind ai atins scaunul ai tras un pirtz, daca iti spun pretzul SIGUR TE CACl PE TINE !!!!

Florin Piersic dezvăluie cum a ajuns să scrie „cartea fără SFÂRȘIT”. „Am vrut să fie ca o poveste”

Inegalabilul actor Florin Piersic a fost distins cu trofeul pentru cea mai apreciată carte de memorii și biografii la Gala Premiilor Literare Bookzone. “Viața ca o poveste”, romanul său autobiografic, a fost întâmpinat cu entuziasm de către cititori și a fost recompensat cu acest prestigios premiu.

Icona cinematografiei românești, cunoscut și ca “Mărgelatu”, a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru Gândul, modul în care a încheiat cartea fără să folosească cuvântul “sfârșit”, precum și motivația din spatele acestei alegeri.

“Am scris ‘sfârșit’ fără a-l scrie. Nu doresc să închei niciodată”, a mărturisit marele actor. A explicat cum, cu doar 24 de ore înainte ca romanul să fie tipărit, a decis să evite formula tradițională de încheiere a cărții.

“În ultimele patru pagini, într-o dimineață, cu 24 de ore înainte de a intra cartea în tipar, am hotărât două lucruri. În primul rând, că vreau să închei totul, să adun esența cărții în câteva rânduri care au ocupat 3-4 pagini, fără a folosi cuvântul ‘sfârșit’. Am ales să scriu ‘sfârșit’ fără să-l scriu.

M-am gândit… de ce să pun ‘sfârșit’? Nu doresc să închei niciodată. Este dificil să explic semnificația acestui ‘nu-cuvânt’, acestei absențe – ‘sfârșit’. Pentru mine, este un ‘sfârșit’ fără sfârșit”, a explicat maestrul.

Florin Piersic a dezvăluit și modul în care a ales titlul cărții și sursa sa de inspirație.

“Procesul de scriere a fost plăcut. Fiind înconjurat de prietenii mei și de oricine dorea să discute cu mine, am găsit inspirație. Cartea era inițial voluminoasă și am simțit nevoia să o reduc. Mă gândeam: ‘Cine va citi o carte atât de densă? Este mai bine să o scurtez’. Astfel, din sutele de povești, întâmplări și persoane pe care le-am cunoscut, am ales să selectez cele mai relevante. Am dorit ca acestea să fie așezate într-o poveste, motiv pentru care am intitulat-o ‘Viața ca o poveste’.

Am fost inspirat și de versurile compuse de Dan Iagnov, un compozitor pe care îl admir. El mi-a scris versurile unei melodii intitulate ‘Viața este o poveste’. Am găsit inspirație în aceste versuri”, a concluzionat actorul.

Cel mai neașteptat cuplu de la Survivor All Stars: Zanni și Alexandra Duli. Cum a reactionat Ana Porgras

Se înfiripă o nouă poveste de dragoste la Survivor All Stars 2024. Oricât au încercat să ascundă sau sa mascheze, Zanni și Alexandra Duli au pus capăt tuturor speculațiilor – din tabăra ”Faimoșilor” și cea a ”Războinicilor” și au recunoscut că se plan reciproc – slăbiciune care nu a rămas neobservată de colegii lor de trib. Cum a reacționat Ana Porgras când a văzut că se naște un nou cuplu în sezonul suprem al reality show-ului de la Pro TV.

Totul a pornit de la jocul ”adevăr sau provocare” din tribul „Războinicilor”, în episodul 30, care va fi difuzat joi, 21 martie 2024, la Pro TV. Mai exact, Alex Delea este cel care a simțit slăbiciunea Alexandrei Duli pentru Zann

și a profitat. ”Războinica” a fost provocată să-i ofere un sărut ”Faimosului”, în consiliul tribal.

Zanni și Alexandra Duli, cel mai nou cuplu de la Survivor All Stars 2024

Ei bine, Alexandra Duli s-a conformat și, fără a pierde prea mult timp – chiar la începutul consiliului tribal, s-a ridicat și, fără a spune nimic, l-a sărutat pe obraz pe Zanni, spre surprinderea totală a tuturor. Mai puțin a Anei Pal, luptătoarea de MMA, fiind prima care a reacționat: ”Ți-am zis că te place”.

Curios dacă Duli a făcut ceea ce a simțit sau a fost provocată să-l sărute, Zanni a întrebat-o: ”A fost un pariu sau o plăcere?”. Profitând de ocazie, Alexandra Duli a răspuns: ”Ambele”. Întrebat de gazda emisiunii, Daniel Pavel, dacă i s-au aprins călcâiele după Duli, Zanni a lăsat de înțeles că da și nu s-a ferit să recunoască faptul că o place: ”O simpatizez, este adevărat. Se rățoiește, dar îmi place de ea”.

Să fie oare vorba despre o nouă poveste de dragoste la Survivor All Stars? Tot ce e posibil, în special dacă ținem cont de reacția lui Alex Delea, colegul de trib al Alexandrei Duli: ”Mi-a zis mie într-o zi! Este topită după el”, a dat din casă ”Războinicul”.

În ceea ce privește reacția Anei Porgras, despre care s-a tot speculat faptul că ar avea o relație cu Zanni, ”Faimoasa” a fost cât se poate de tranșantă. Fără a dezvoltat prea mult subiectul – ”Zanni-Duli” – concurenta a mărturisit sec faptul că: ”Mă bucur pentru el, mă bucur și pentru Duli”.

Povestirea tristă din spatele acestei fotografii realizată la o căsătorie de Rromi din România

Pe grupul de Facebook “Locuiești în Iași dacă…” a fost publicată o fotografie realizată la o nuntă din România. Mireasa și o prietenă apar în imagine, iar comentariile negative la adresa celor două fete au început să apară rapid.

Indignat, un cetățean a intervenit în apărarea fetelor și a scris un comentariu apreciat de mulți.

În final, bărbatul a ținut să îi ureze miresei “Casa de piatră”, în contradicție cu multe dintre comentariile care o atacau dur pe fata respectivă.

“Observ de câteva zile cum se distribuie masiv această fotografie și toată lumea râde fără oprire. ‘S-a căsătorit o tiganca’, ‘așa se întâmplă, e cu model’, ‘oameni lipsiți de caracter’ sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la această poză.

Stimatele mele, aveți în față sărăcia moștenită. Două tinere sărace, din părinți săraci, din bunici săraci, care vor aduce pe lume copii mereu săraci, așa cum se întâmplă în țara noastră. Români și romi deopotrivă. Așa arată sărăcia… Mulți dintre voi nu aveți cum să o înțelegeți pentru că ați fost crescuți în lumi privilegiate, iar acum, această imagine vă amuză, pentru că nu știți cum e să fii în pielea unui om sărac. Nu vreți nici măcar să vă imaginați cum este să nu ai apă caldă, căldură iarna sau mâncare bună oricând în zi sau noapte. Tot ce este diferit față de viața voastră comodă este luat în batjocură, pentru că este mai ușor decât să oferiți ajutor. Și asta este atât de trist…

Niciun om nu își dorește să mănânce cartofi toată viața sau să fie înfundat până la genunchi în noroi, chiar în ziua nunții sale.

Niciun om nu își dorește să adoarmă flămând sau să își vadă părinții murind pentru că nu au bani pentru medicamente. Dar voi nu aveți cum să înțelegeți sau să simțiți ce se întâmplă în jurul vostru dacă priviți prin ochelarii de cal care vă arată doar cât de bine este viața voastră!

Casa de piatră, Larisa! Să ai noroc și fericire! La fel și tuturor celor care te înțeleg! Iar celor care te batjocoresc, le doresc să nu trăiască nici măcar o zi din viața și suferința ta, și mai ales, le doresc să le fie luminată mintea!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de către un cetățean din Iași.