DANA BUDEANU ÎL CRITICA VEHEMENT PE DORIAN POPA, IN URMA PRINDERII ACESTUIA LA VOLAN SUB INFLUENTA SUBSTANTELOR INTERZISE. “STAU TRANCHILIZAȚI, SE ASCUND DE VIAȚĂ ȘI…”

Dana Budeanu a dat o replică puternică în legătură cu situația în care Dorian Popa a fost depistat ca fiind sub influența drogurilor în timp ce conducea.

Ea a criticat aspru influencerii care pretind că ne învață cum să trăim, dar se pare că ei își duc viața într-o stare de letargie cauzată de substanțe.

Dorian Popa, cunoscutul influencer, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un Lamborghini, purtând doar chiloți. Acesta a fost supus unui test cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a indicat prezența cannabisului în organismul său.

În fața autorităților, Dorian Popa a încercat să se justifice spunând că se întorcea de la o petrecere la care nu a consumat nimic, ci doar a inhalat fumul din încăpere.

Această știre a stârnit o puternică reacție în lumea showbiz-ului românesc, și se pare că una dintre cele mai active figuri din media și-a exprimat opinia în mod subtil pe această temă.

Dana Budeanu a folosit platformele de socializare pentru a transmite două mesaje cu subînțeles, care par să se refere la Dorian Popa și la scandalul recent în care acesta este implicat.

În primul mesaj, ea a scris: “Toți cei care consumă droguri și rămân într-o stare de amorțeală, învățându-i pe alții cum să trăiască!”.

În al doilea mesaj, a întrebat: “Pentru cei care se droghează și rămân adormiți, de ce nu le recomandați substanțele consumate celor care vă urmăresc într-o stare de euforie?

Pentru voi, asta pare a fi soluția, nu muncă și efortul pe care îl încurajați pentru cei neinformați cu discursuri despre autosuficiență și muncă asiduă.” Dana Budeanu a transmis aceste mesaje pe platforma Instagram.

Cu toate că nu putem confirma cu certitudine că mesajele erau adresate în mod direct lui Dorian Popa, există o posibilitate deschisă, mai ales că influencerul a menționat în repetate rânduri în fața publicului că succesul său a fost rezultatul unui efort constant.

În plus, într-un episod al unui podcast, el a vehement subliniat importanța muncii asidue și a eforturilor pentru a atinge prosperitatea financiară. A declarat:

“Trebuie să munciți, fraților, dacă doriți să vă urmați visele. Nu este vorba de cât de mult muncesc eu. Nu! Dar muncă și efort sunt esențiale pentru a atinge obiectivele financiare, indiferent dacă vă doriți mașini de 200.000 de dolari sau orice altceva.

Fiecare reușită are un preț. Alegerea vă aparține în ceea ce privește cât de mult vreți să câștigați, dar fără muncă asiduă, nu veți reuși.” Acestea au fost cuvintele lui Dorian Popa în cadrul acelui podcast, cu ceva timp în urmă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *