Kate Middleton, în lacrimi! Ce mesaj emoționant le-a transmis Prințesa de Wales fanilor săi

La câteva săptămâni după ce a dezvăluit diagnosticul de cancer, Kate Middleton a fost din nou copleșită de emoții. De această dată, ,,vinovații” sunt chiar fanii Prințesei de Wales, care i-au transmis sute de mesaje emoționante, iar Kate s-a decis să le transmită acestora un răspuns extrem de emoționant.

Pe 22 martie, Kate a dezvăluit într-un anunț video emoționant că are cancer, pentru care urma un tratament preventiv. Dezvăluirea i-a determinat pe fanii regali din întreaga lume să trimită urări de bine, inclusiv felicitări scrise de mână, la care mulți au primit răspunsuri oficiale din partea Prințesei de Wales.

Printre aceștia se numără și Allexmarie, o susținătoare de-ale prințesei Kate, care a decis să își arate recunoștința față de aceasta printr-o scrisoare:

,,În ianuarie, când am fost informați că frumoasa noastră Prințesă de Wales a suferit o intervenție chirurgicală, i-am trimis o felicitare cu cele mai sincere urări de vindecare și, bineînțeles, multe urări de iubire.”, a declarat Allexmarie conform The Independent.

Ce răspuns a dat Kate Middleton fanilor săi

Chiar dacă se află într-o perioadă extrem de delicată, Kate Middleton a ales să petreacă cât mai mult timp alături de familia ei și să fie foarte atentă la nevoile sale. Astfel, Prințesa și-a luat din timpul ei și a citit fiecare mesaj pe care l-a primit din partea fanilor, pentru că, după cum a declarat aceasta în trecut, aceste mesaje o fac și mai puternică și se bucură că are atât de mulți oameni care o susțin.

Printre norocoșii fani care au primit un răspuns din partea Casei Regale, se numără Allexmarie, după ce i-a trimis o scrisoare de recunoștință lui Kate Middleton. Gestul prințesei a emoționat-o complet și, după cum a declarat Allexmarie, va fi un moment pe care îl va prețui tot restul vieții:

,,Astăzi, am primit această frumoasă scrisoare de mulțumire și pot spune sincer că o voi prețui toată viața.”, a explicat Allexmarie, potrivit publicației menționate anterior.

Răspunsul palatului a fost: ,,Vă mulțumim pentru urările de bine transmise Alteței Sale Regale Prințesa de Wales. Acest gest grijuliu este foarte apreciat.”.

De asemenea, Sarah Ferguson a împărtășit duminică, într-o postare pe Instagram, un mesaj puternic, încurajând oamenii să se verifice în mod regulat, să meargă la medic, în timp ce aceasta continuă tratamentul cancerului, pentru a marca Ziua Mondială a Sănătății.

Prințul William, soțul ei, a continuat să-și îndeplinească îndatoririle regale, încercând să mențină echilibrul în această perioadă dificilă pentru familia sa. A fost un moment care a demonstrat nu doar forța individuală a Prințesei Kate, ci și solidaritatea și sprijinul comunității în fața adversității​​.

În cele din urmă, lupta lui Kate Middleton cu cancerul nu este doar o mărturie a curajului personal, ci și un punct de reflecție pentru societatea largă despre importanța empatiei, sprijinului reciproc și a conștientizării cancerului. Prințesa de Wales a devenit un simbol de speranță și rezistență, amintindu-ne tuturor că, în fața bolii, nu suntem singuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *