Dieta 333 Disociată. Iata cum slăbești 10 Kilograme timp de 9 zile. Meniul zilnic complet

Cu dieta disociată, se afirmă că poți pierde între 5 și 10 kilograme în 9 zile, iar promotorii ei susțin că este una dintre cele mai eficiente metode de slăbit.

Cunoscută și sub numele de dieta “333”, această dietă implică un program alimentar pe o perioadă de 9 zile, cu 3 zile dedicate consumului de carne, 3 zile de fructe și legume, și 3 zile de lactate.

Dieta disociată presupune consumul de alimente fără a le combina.

Ordinea în care începi planul alimentar nu contează, astfel că dacă începi dietă cu carne, 3 zile vei mânca doar carne, fără niciun alt adaos, apoi continui cu 3 zile în care mănânci doar fructe și legume și în următoarele 3 zile consumi lactate degresate.

Cu dieta disociată slăbești până la 10 kilograme în 9 zile, dacă este asociată cu mișcarea fizică.

În zilele în care mănânci carne, nu sunt recomandate grăsimile animale, mezelurile sau carnea de porc. Este recomandată hidratarea, trei litri de apă pe zi.

3 zile carne

În cele 3 zile de carne, se pot consuma carne de pasăre, fructe de mare, peste și carne de vită, preparate la aburi sau la grătar. Este important să eviți grăsimile animale, mezelurile sau carnea de porc, iar hidratarea corectă este esențială, cu un aport de trei litri de apă pe zi.

3 zile fructe și legume

În cele 3 zile de fructe și legume, ai o gamă variată de opțiuni, cu excepția bananelor, strugurilor, fructelor uscate, fructelor confiate, cartofilor, mazărei și fasolei. Legumele pot fi preparate la aburi, pe grătar sau la tigaie, fără a utiliza ulei.

3 zile de lactate

Se recomandă consumul de lactate degresate, cu o singură excepție pentru iaurtul degresat care conține fructe.

Această dietă disociată, cunoscută de mult timp în lume, a fost încercată de multe femei cu rezultate variabile.

Este important să discuți cu un specialist în nutriție sau medic înainte de a încerca această dietă sau oricare alt regim alimentar drastic pentru a te asigura că este sigur și potrivit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *